Referenties

Marlou Houdijk (Management consultant Dal Segno)

“Barbara is een slimme en gedreven dame, ik heb met veel plezier met haar samengewerkt. Ze is kritisch, proactief, creatief en oplossingsgericht, en – niet onbelangrijk – ‘gets the job done’. Zeer prettig om in je team te hebben!”

Olivier Smit (Chief commercial officer Koninklijke Nederlandse Schaatsbond)

“Barbara is een goede marketeer. Creatief, klantgericht en zeer communicatief. Tijdens de samenwerking van UNICEF met het grastennistoernooi in Rosmalen was Barbara als projectleider verantwoordelijk voor een zeer succesvol event. Haar liefde voor sport zie je terug in de manier waarop ze werkt. Ze is fanatiek, slim en een echte teamspeler. Het is erg prettig om met Barbara samen te werken ik kan haar iedereen aanbevelen”

Gerda Geurtsen (Directeur Nederlandse Uitdaging)

“Barbara heeft vanuit haar betrokkenheid bij Rotterdam de “Rotterdamse Uitdaging mede opgezet, een bedrijven netwerk wat lokaal maatschappelijke organisaties helpt met hun kennis, materialen en middelen” Een dergelijk initiatief opzetten in een stad als Rotterdam vraagt om inzicht in de lokale netwerken en vraagt doorzettingsvermogen, creativiteit en uitstekende sociale vaardigheden. Barbara heeft dit in huis. Ze legt makkelijk contact, weet mensen met elkaar te verbinden en ze krijgt dingen geregeld”

Edwin Klaasen (Eigenaar Desemenzo)

“Ik leerde Barbara kennen toen ze me vrijwillig hielp op een evenement. Binnen no-time verkocht ze 60 bakboeken. Ik zag meteen haar ondernemerschap. Sindsdien is Barbara onderdeel van het Desemenzo Team. Barbara is een bouwer, strategisch ondernemend. Haar bevlogenheid en betrokkenheid is enorm. Ze weet structuur en focus aan te brengen waardoor er meer rust kwam in de organisatie.”

Daphne Swart (Teamleider Events & Communicatie, Hogeschool Rotterdam)

“Bij onze opleiding Nima C heb ik Barbara leren kennen als een vrouw die gefocust is op haar opdracht en een pragmatische aanpak hanteert. Het is prettig om met haar samen te werken, en er is ook ruimte voor ontspannen gelach tussendoor.”